Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
puslespill

Slagord-konkurranse - Tjeldsund kommune

Prosjektgruppa for kultur, identitet og profilering Tjeldsund 2020 inviterer alle innbyggerne i Tjeldsund og Skånland kommuner til å konkurrere om å lage det beste slagordet for den nye kommunen.

Statskogmillionen - søknadsfrist 30 april

230 aktiviteter og tiltak landet rundt har så langt fått støtte gjennom Statskogmillionen, og flere skal det bli!

Nå i april tar vi nemlig i mot nye søknader fra organisasjoner som trenger noen kroner i støtte for å bygge friluftsliv og bruk av norsk natur – og dermed gi et bidrag til bedre folkehelse. Man kan søke om 10 000,- eller 5 000,-. Søknadsvinduet er åpent ut april.

Allerede i mai behandles alle søknader. Juryen består av fagsjef for friluftsliv, kommunikasjonssjef og regionsjefen i området.

Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk