Skånland kommune bruker jobbsøkermodulen ”Visma Enterprise”.

Nedenfor får du først viktig informasjon som du må kjenne til når du skal søke på jobb hos oss.

Helt nederst finner du linken «liste over ledige stillinger her» som du må gå inn på for å finne jobben du ønsker å søke på.

 

 

E-postadresse:

Nåværende og tidligere ansatte (også vikarer) må bruke alternativet «Glemt brukernavn og passord». IKKE opprett ny brukerkonto via «Registrer søker».

Systemet kjenner igjen nåværende og tidligere ansatte(også vikarer) på e-postadressen som er registrert i kommunens lønnssystem. Forsikre deg om at e-posten du benytter deg av er den samme som ligger inne på lønnssystemet i kommunen.

Helt nye søkere må først registrere sin søknad via «registrer søker». Alle registrerte opplysninger vil ved ansettelse overføres direkte til lønnssystemet.

Kontakt servicekontoret eller lønn og personal på telefon: 77 08 95 00 hvis du har spørsmål om din e-postadresse eller har behov for hjelp med selve søknadsprosessen

 

Hvordan søke:
 

- Gå til liste over "ledige stillinger" nederst på denne side. Det åpnes da en ny side med oversikt over ledige stillinger i Skånland kommune. Øverst på høyre side finner du innloggingsmulighetene ”Registrer søker”. Trykk på linken.

- Fyll ut alle feltene i skjemaet som åpner seg. OBS. Ansatte i Skånland kommune eller tidligere ansatte- (også vikarer) må bruke alternativet: ”Glemt brukernavn og passord ”. Ikke opprett ny konto. Benytt samme epost som du får lønnsslippen din på.

- Følgende melding kommer fram: "Bruk tilsendt brukernavn og passord du får tilsendt på mail og logg inn med disse.

- Neste side som kommer opp lar deg registrere nytt passord. Her bør du registrere et trygt passord som du husker til neste gang du skal logge på for å gjøre endringer på ”Min side”. Skriv først det passord du har fått tilsendt, så ditt nye eget valgte passord 2 ganger.

- Neste bilde som kommer opp er ”Ledige stillinger” og en fane som heter "meg selv." Du er nå klar til å søke på ledige stillinger.

- Let opp stillingen du ønsker å søke på og start søkeprosessen.

- Det er en fordel om du har et forhåndsskrevet søknadsbrev som du kopierer og limer inn under arkfane 4.Søknadsbrev. Skriver du søknaden rett inn og bruker lang tid vil du ikke få lagret eller gå videre i søknadsprosessen.
 
OBS! Det er ikke mulig å legge ved attester og vitnemål. Disse må medbringes til et evt. intervju eller sendes pr. epost om det er sagt i utlysningsteksten.

 

 

Liste over ledige stillinger her.