Lørdag ettermiddag og kveld fikk ordfører og kultur-og folkehelsekoordinator gleden av å tilbringe sammen med Troms Pensjonistforbund. De hadde lagt sin årlige kulturkveld til Skånlandshallen. Det var Skånland Pensjonistforening som var teknisk arrangør, og hadde tilrettelagt for arrangementet. Ca 150 pensjonister fra 12 pensjonistforeninger var samlet til en hyggelig sammenkomst.

Det ble servert deilig lapskaus og nydelige kaker. Underholdning av mange slag ble det også, bla. med vår egen Leif-Hugo Hansen, som spilte og sang – og fikk som vanlig frem latteren på tilhørerne. Seniordanserne i Skånland danset flere danser, og viste med dette publikum hvor mye god folkehelse det er i dans. Flotte jenter fra Kulturskolen opptrådte med nydelig dans, og ellers var det levende musikk slik at de som ville fikk tatt seg en svingom.

Rolf Pettersen er leder i Skånland Pensjonistforening, og han sørget for at alt fungerte som det skulle. Ordfører ønsket velkommen og kultur-og folkehelsekoordinator fortalte litt om sine arbeidsoppgaver. En kjempekoselig kveld sammen med vitale og oppegående pensjonister, sørget for god stemning.

Tekst og foto: Janne Johansen