Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Statskogmillionen - søknadsfrist 30 april

230 aktiviteter og tiltak landet rundt har så langt fått støtte gjennom Statskogmillionen, og flere skal det bli!

Nå i april tar vi nemlig i mot nye søknader fra organisasjoner som trenger noen kroner i støtte for å bygge friluftsliv og bruk av norsk natur – og dermed gi et bidrag til bedre folkehelse. Man kan søke om 10 000,- eller 5 000,-. Søknadsvinduet er åpent ut april.

Allerede i mai behandles alle søknader. Juryen består av fagsjef for friluftsliv, kommunikasjonssjef og regionsjefen i området.

Videresendte deltakere fra UKM i ETS

Nå har fagpanelet talt i forhold til hvem som skal representere Evenes, Tjeldsund og Skånland under fylkesmønstringen på Finnsnes 5. – 7. april.

Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk