Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Gratulerer til Vardobaiki

Tildeling av spillemidler for kulturbygg

Vi gratulerer Vardobaiki samisk senter med tildeling av kr. 1 000 000,- i Spillemidler for kulturbygg.

Søknadsfrist for å søke spillemidler for kulturhus er 1. februar.

Tilskuddsordning for arrangementer for personer med funksjonsnedsettelser

NY tilskuddsordning

Kulturdepartementet informerer om en ny ordning som skal bidra til at personer med funksjonsnedsettelse kan delta på større arrangementer for idrett og fysisk aktivitet, herunder friluftsliv, på lik linje med andre.

Førstkommende søknadsfrist er 15. desember 2019.
Neste søknadsfrist vil være 31. mai 2020.

Søknad sendes: postmottak@kud.dep.no

Sjekk: https://www.regjeringen.no/no/dep/kud/tilskudd/tilskudd-til-idrett1/tilskuddsordning-for-arrangementer-for-personer-med-funksjonsnedsettelser/id2673758/

Spre gjerne informasjonen til relevante grupper i ditt nærmiljø – vi ønsker større tilgjengelighet for alle på alle arenaer!

Eldredagen markert på Sandstrand grendehus

Skånland eldreråd hadde laget et strålende arrangement

Som mange ganger tidligere ble den internasjonale eldredagen også i år markert stort i Skånland kommune. Skånland eldre råd hadde laget til et flott arrangement på Sandstrand grendehus. Det var som alltid mye folk på arrangementet, nydelig mat, flott musikk og trivelige folk som deltok.

Regjeringens minnemedalje tildelt Oluf Johnsen

For hans innsats under andre verdenskrig

I dag hadde Skånland kommune det ærefulle oppdrag å overrekke Regjeringens minnemedalje til Oluf Johnsen fra Grovfjord, for hans innsats under andre verdenskrig.

Birgit og oddleif Larsen var forslagsstillere, og takket være dem kunne vi i dag arrangere denne høytidelige sermonien.

Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk