Utdeling av strøsand til eldre i Skånland og Tjeldsund

Skriv ut PDF

Foto: Janne Johansen

Da nærmer det seg vinteren igjen, og med det kan vi forvente glatte inngangsparti. Som et ledd i forebygging av skader leveres det ut støsand til eldre i Skånland og Tjeldsund. Dette prosjektet er et samarbeid mellom Frivillighetssentralen i Skånland og LHL ETS. Skånland og Tjeldsund kommune har gitt tilskudd til innkjøp av bøtter m.m.. Sandleverandørene i de to kommunene sponser prosjektet med gratis strøsand, så all ære til dem.

Vi har flere frivillige sjåfører, som henter sand og leverer bøtter hos aktuelle kandidater. Uten de frivillige sandutkjørerne hadde dette prosjektet vært vanskelig å gjennomføre, så tusen takk til dem. På bildet ser vi noen av de frivillige sjåførene samlet foran årets sesong. Eldre i de to kommunene, som ikke selv har bil og mulighet for å kjøpe sand, kan henvende seg til sjåførene, LHL eller Frivillighetssentralen i Skånland for å få utlevert sandbøtter.

På bildet: Svein Olufsen, Torstein Berntsen, Steinar Johnsen, Odd Nilssen, Jon Arne Pedersen, Trond Helge Markussen, Per Pettersen og Hermod Fjelldal.

(ikke tilstede da bildet ble tatt: Karl-Albert Kjerstad, Jon Eilertsen, Ole-Magnus Ellefsen, Kjell Rise, Magnar Haugland, Ole Vannli)

Konsert på Evenes Samfunnshus

Skriv ut PDF