Skolebuss fra Vannli og Planterhaug innstilt fredag 30/1

Skriv ut PDF
Skånland skole går som normalt i morgen, men buss fra Vannli og Planterhaug er innstilt grunnet uhell. Foresatte kan frakte elever om de har mulighet. Informasjon oppdateres.

Uoversiktlig værsituasjon i området.

Skriv ut PDF

Det har fra morgentimene i dag vært ekstreme vindforhold enkelte steder i kommunen i Boltås / Planterhaugområdet og i nordkommunen.

Kommunale veier er strødd, tekniske tjenester bistår med å fjerne trær som har blåst over veien. Det er varslet mulig økning ut over ettermiddagen - det forventes at det fortsatt vil være sterk vind i løpet av ettermiddagen.

Det oppfordres om at alle tar sine forholdsregler og sikrer løse gjenstander. Det har også vært strømbrudd i Evenes - slik at man må være forberedt på at det kan bli strømbrudd også i vårt område.

For sjekk av værvaslet