Teleløsning på kommunale veger

Skriv ut PDF

Teleløsning og nedbør ser så langt ut til å gå hardt ut over de kommunale veiene. Flere steder er det nå verre enn på mange år - dette er vi oppmerksomme på. Værmeldingen for påskehelga viser mye nedbør fra og med onsdag - dette gjør ikke situasjonen bedre.

Skånland kommune gjør sitt beste for å følge opp de henvendelsene vi får, men ber om forståelse for at vi er nødt til å gjøre prioriteringer. Vi vil først og fremst holde fokus på å holde veiene kjørbare for utrykningsetater slik at de vil kunne nå fram til fastboende ved behov. Utover dette vil vi gjøre vårt beste for at veien er best mulig utfra de forutsetningene vi har. Noen steder vil det være et spørsmål om vi må avvente tiltak inntil det tørker mer opp, rett og slett fordi tiltak ikke forventes å gjøre noen nytte - dette gjør vi fortløpende vurderinger av.

Innovasjon Norge

Skriv ut PDF

Det er avtalt kontordag i Sør-Troms torsdag 24. april. Møtested er Rådhus 1B, Harstad.  Dersom dere har noe dere ønsker å diskutere med Innovasjon Norge er det bare å ta kontakt med Hans-Tore enten på telefon 77606126/95858689  eller epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen for å avtale ett møte.

Innovasjon Norge Kontordag 24.04.2014