Møllerstua 25 år

Skriv ut PDF

I disse dager, i det lyset er i ferd med å vende tilbake til landet i nord,  feirer Møllerstua, Evenskjer sitt 25-års jubileum. De første fire leilighetene i bofellesskapet sto ferdig  for innflytting i februar 1990.  I 1994 ble det utvidet til fem leiligheter, og i desember 2007 til syv leiligheter. Møllerstua er et bofellesskap for voksne, og ble opprinnelig bygget som følge av daværende HVPU-reform. Bofellesskap betyr at hver beboer leier  sin egen leilighet som de selv betaler vanlig husleie for, strøm, etc. Leilighetene er bygget rundt et fellesareal med blant annet felles dagligstue. Det jobber 12 ansatte i turnus, og flere av de ansatte har hatt sitt arbeid der siden oppstart.  Møllerstua har et viktig og godt samarbeid med Skånland Vekst, Skånland Røde Kors, Soltun folkehøgskole, Skånland stall, Frivillighetssentralen og Skånland kystlag. De hjerteligste gratulasjoner til 25-åringen! (tekst&foto: Leifhugohansen)

Skånland kommune, Varsel om offentlig ettersyn

Skriv ut PDF

SKÅNLAND KOMMUNE, Varsel om offentlig ettersyn

Kommune:                        Skånland

Forslagstiller:                   Hålogaland Plankontor

Lokalitet:                    Gamle Evenskjer barnehage, gnr.16 bnr.397.

Forslag til reguleringsplan for Revegårdsvegen 18, 9440 Evenskjer.

Planutvalget har i møtet den 17.02.2015, sak nr. 5/15 åpnet for reguleringsendring til formålet bolig.

Forslag behandles iht. PBL § 12 – 11, hvor forslaget legges til høring i 6 uker.

Høring: Alle berørte høringsinstanser blir varslet i egen ekspedisjon.

Saken er lagt ut til høring i tiden f.o.m. 04.03.2015 t.o.m. 15.04.2015 i Rådhusets ekspedisjon, Evenskjer, samt på Skånland kommunes hjemmeside www.skanland.kommune.no

Frist: Eventuelle merknader/uttalelser sendes Skånland kommune Pb 240, 9439 Evenskjer, eller til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen innen 15.03.2015.

Saksbehandler er Ivar Hartviksen, tlf. 77 08 95 16